Kunst op stand

 Wanneer: 18 – 19 september |zaterdag en zondag van 11-17 uur
Locatie: Koninklijke stallen paleis Soestdijk

 

 

Onder het motto ‘Kunst op Stand’ vindt op zaterdag 18 en zondag 19 september in de Koninklijke Stallen van Paleis Soestdijk een expositie plaats met werk van 14 kunstenaars. De werken lopen uiteen van schilderijen, beelden, objecten en assemblages tot fotografie, textielkunst en sieraden.

De expositie is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. De stallen liggen op de Parade, recht tegenover Paleis Soestdijk. Bezoekers kunnen gratis parkeren op de Parade, Amsterdamsestraatweg 12, Baarn.

Deelnemende kunstenaars:

De veertien deelnemende kunstenaars staan garant voor een zeer gevarieerde expositie:

Marjoleine Brons – fotografie; Marja Glimmerveen – wandobjecten; Trudie van Haaster – textielkunst; Wanda Janota – assemblages; Meta Joanknecht – Sieraad opbjecten; Lettie Kuijvenhoven – objecten; Jos Out – beelden; Inge Prins van Wijngaarden – papierkunst; Chris Rodenburg – objecten; Peter Schipper – schilderijen; Wilma van Weijen – conceptuele kunst; Corine van der Werf – installaties; Nadja Willems – fotografie; Rosita van Wingerden – sieraden.